Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι
Ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής και η σύζυγος του Ειρήνη μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς» με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα περίπου στις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου διέμεναν ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου
Τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλεύται στη μονάδα εγκαυμάτων, ενώ η σύζυγός του είναι διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου διενεργούν δεύτερο κύκλο εξετάσεων για τους δύο τραυματίες, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.
Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν και τη γλίτωσε οριακά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα όπου μένουν.
Από εκεί και πέρα, ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο νοσοκομείο με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
- Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και 36άρια – Πού θα βρέξει το απόγευμα
- Παιδιά και βιβλία: Έχει σημασία τι διαβάζουν ή απλώς να διαβάζουν;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



























































![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442