
Το πάθος του Μπαρτζώκα, ο επικός Κάνααν και η ερυθρόλευκη κερκίδα (vid)
Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός τις καλύτερες στιγμές, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι.
Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου απόψε (21:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Προμηθέα Πάτρας για μια θέση στον τελικό.
Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, η ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την παρακάμερα της αναμέτρησης, με όσα δεν συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του παιχνιδιού με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.
Από το βίντεο ξεχωρίζει ο πάθος του Γιώργου Μπαρτζώκα που «ζει» κάθε παιχνίδι στο… έπακρο, η επική κίνηση του Αϊζάια Κάνααν ο οποίος παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του από το τζαμάκι της πόρτας, αλλά και η παρουσία του κόσμου που έσπρωξε τους Πειραιώτες προς τη νίκη.
Δείτε το βίντεο:

- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα




