Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Μπαρτσελόνα ζητάει αφαίρεση των τίτλων της Ρεάλ τη σεζόν 2014/15 – Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό

H Μπαρτσελόνα ζητάει αφαίρεση των τίτλων της Ρεάλ τη σεζόν 2014/15 – Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό

Χαμός με την υπόθεση πλαστογραφίας από τον Μάρκους Σλότερ, που βάζει σε κίνδυνο τους τίτλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό που την αντιμετώπισε στον τελικό της Euroleague

Μια… περίεργη υπόθεση έχει δει το φως στην Ισπανία με τον Μάρκους Σλότερ να κατηγορείται πως είχε λάβει το διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015, τότε που φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Copa del Rey. Μια διαδικασία που έγινε για να αγωνιστεί ως κοινοτικός στο μίνι τουρνουά.

Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν ενδείξεις ότι το εν λόγω διαβατήριο ήταν πλαστό. Στην υπόθεση μάλιστα εμπλέκεται και ο άλλοτε παίκτης τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ΠΑΟΚ, Άντι Πάνκο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα διαβατήρια είχαν τον ίδιο αριθμό, ενώ έλειπαν και μερικές σελίδες.

Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης

Για να αποκτήσουν τα διαβατήρια, οι δύο παίκτες έχουν παραδεχτεί ότι πλήρωσαν 35.000 ευρώ σε μετρητά ο καθένας στον Ρίτσαρντ Ενγκέμα, έναν πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης που είχε επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας.

Την υπόθεση έχει πάρει… προσωπικά και η Μπαρτσελόνα η οποία είναι αποφασισμένη να την κυνηγήσει μέχρι το τέλος, με τον επικεφαλής δικηγόρο της, Ζόρντι Πίνα, να δηλώνει στο «RAC1»: «Εννοείται πως θα ζητήσουμε αφαίρεση των τίτλων της, αν τελικά αποδειχθεί πως έγινε απάτη».

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ τη σεζόν 2014-15 είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως και τη Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν και εφόσον οι Καταλανοί ζητήσουν την αφαίρεση των τίτλων και η υπόθεση τελεσιδικήσει κατά των Μαδριλένων, αυτό θα σημαίνει πως υπάρχει σαν σενάριο ο ευρωπαϊκός τίτλος να καταλήξει στους Ερυθρόλευκους. Προς το παρόν όμως η δικαιοσύνη έχει τον λόγο.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024