
Λάρισα: Συνελήφθη βαρυποινίτης που είχε δραπετεύσει από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο
Επρόκειτο να παραστεί στη δίκη του αλλά ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προφασιζόμενος ασθένεια
Βαρυποινίτης ο οποίος είχε δραπετεύσει από το Νοσοκομείο Λάρισας εντοπίστηκε στην περιοχή της Νεάπολης και συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία.
Ο γεωργιανός κρατούμενος νοσηλευόταν σε ειδικό δωμάτιο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και κατάφερε να δραπετεύσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Ο γεωργιανός εκτίει ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία στις φυλακές Δομοκού – Στη Λάρισα είχε μεταχθεί για δίκη
Συγκεκριμένα περίπου στις 6:30 το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία έλαβε κλήση για άνδρα κρατούμενο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δραπέτευσε.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του και μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον βρήκαν στην περιοχή της Νεάπολης και του πέρασαν χειροπέδες.
Είχε μεταχθεί στη Λάρισα για δίκη
Ο 43χρονος αλλοδαπός που κρατείται στις φυλακές Δομοκού εκτίοντας ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία, είχε μεταχθεί στη Λάρισα για να παραστεί στην δίκη του, αλλά την ώρα που βρισκόταν στα δικαστήρια είχε ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με την πρόφαση ότι ένιωθε αδιαθεσία.
Άγνωστο παραμένει το πώς ο Γεωργιανός κατάφερε να αποδράσει.
Εις βάρος του σχηματίστηκε ακόμα μία δικογραφία για απόδραση κρατουμένου, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
- Ο Τονάλι στην Τότεναμ που έκανε νέο ρεκόρ μεταγραφής
- ΥΠΑ: Βλέπει μειωμένες καθυστερήσεις στον αερολιμένα Αθηνών τον Ιούνιο – Τι λέει για την έκθεση Eurocontrol
- Φωτιά στο Γάζι Ηρακλείου: Πνέουν ισχυροί άνεμοι – Επιχειρεί και ελικόπτερο
- Η Iσπανία αναμένει να υποδεχθεί φέτος 100 εκατομμύρια τουρίστες
- «Η γη της ελιάς» στο MEGA: Κανείς δεν μένει εκτός ανατροπών
- Λέκκας από Βενεζουέλα για σεισμούς: «Άθικτο το επίκεντρο – καταστροφές σε απόσταση 200 χλμ»


