
Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος
Οι επιλογές του Βάσκου προπονητή για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος (19:45).
Με 4-2-3-1 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το αποψινό εντός έδρας ματς με την Φερεντσβάρος (19:45) για τα play-offs του Europa Conference League.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Καρβάλιο θα είναι στα χαφ, με τους Αλεξανδρόπουλο, Φορτούνη και Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Συνοπτικά η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.
Αυτό είναι το πρώτο ματς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο προπονητή να κάνει το ντεμπούτο του στην «ερυθρόλευκη» τεχνική ηγεσία. Ενα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δημιουργεί για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ποντένσε και Αποστολόπουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση έμεινε ο Κίνι, λόγω τραυματισμού, ενώ οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
- Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει προγραμματικό σχέδιο για την ενέργεια την Τρίτη
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά


