Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tο Πλαίσιο PRO πρωταγωνίστησε στη φετινή HoReCa με προτάσεις που αναβαθμίζουν τη Φιλοξενία και τη Μαζική Εστίαση

Tο Πλαίσιο PRO πρωταγωνίστησε στη φετινή HoReCa με προτάσεις που αναβαθμίζουν τη Φιλοξενία και τη Μαζική Εστίαση

Η Πλαίσιο έδωσε δυναμικά το «παρών» στη HoReCa και οι #plaisiopeople μας σύστησαν τις τεχνολογίες αιχμής που αναβαθμίζουν τις επιχειρήσεις με τον πιο high tech τρόπο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το μεγάλο εκθεσιακό event HoReCa, το οποίο διήρκησε από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πλήθος επαγγελματιών από τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης στον χώρο Metropolitan Expo. Στην έκθεση συμμετείχαν 500 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν και η Πλαίσιο με την εξιδεικευμένη ομάδα του Πλαίσιο PRO. Το περίπτερό της «πρωταγωνίστησε» για μία ακόμη χρονιά, ξεχωρίζοντας για την τεχνολογική υπεροχή του.

Εκεί, οι ειδικοί #plaisiopeople μας… σέρβιραν ένα ολοκληρωμένο, high tech μενού, δίνοντάς μας μία ολοκληρωμένη «γεύση» από καινοτόμες σπεσιαλιτέ, δηλαδή λύσεις τεχνολογίας οι οποίες κάνουν τη διαφορά και αναβαθμίζουν μία επιχείρηση. Μιλώντας με την κα Ελένη Νάστου, Head of Direct & B2B Sales της Πλαίσιο, μάθαμε πως φέτος είναι η τρίτη χρονιά που το Πλαίσιο PRO συμμετέχει στη HoReCa, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες δύο συμμετοχές στην έκθεση Xenia.

Το Πλαίσιο PRO αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο σύστημα εξυπηρέτησης επαγγελματιών που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά και ολιστικά πάνω από 500.000 επιχειρήσεις. Αυτό οφείλεται στους 300 experts που απασχολούνται στο τηλεφωνικό κέντρο, στην ιστοσελίδα PlaisioPro, αλλά και σε υπηρεσίες όπως το next day delivery. Συγκεκριμένα, για την παρουσία του στην έκθεση HoReCa, σκοπός του Πλαίσιο PRO είναι να προσφέρει ακόμη πιο στοχευμένες λύσεις σε επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων στα ξενοδοχεία, τα Airbnb, τα καταλύματα εν γένει, τα εστιατόρια και τα καφέ. Πώς το επιτυγχάνει;

Όπως μας εξήγησε η κα Νάστου, «επισκεπτόμαστε τον χώρο του πελάτη, εντοπίζουμε τις ανάγκες του, πραγματοποιούμε μία μελέτη και έπειτα τον διαμορφώνουμε στα μέτρα του». Πράγματι, η γκάμα επιλογών που προσφέρει το Πλαίσιο στις επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα διευρυμένη, όχι μόνο σε δυνατότητες αλλά και σε προϊόντα, αφού διαθέτει από led τηλεοράσεις και smart robots μέχρι συντηρητές κρασιών και φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε μερικές από τις κατηγορίες που κέρδισαν την προσοχή μας, αυτές που αξίζει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας, ο οποίος επιθυμεί να αναβαθμίσει την επιχείρησή του με τον πιο high tech τρόπο.

Digital signage: το next generation marketing που προσελκύει το ενδιαφέρον

Μία από αυτές τις λύσεις είναι και η προηγμένη υπηρεσία digital signage, η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση σε συνεργασία με τη Samsung και αποτελεί το next big thing στην προβολή μίας επιχείρησης, είτε ενός καταστήματος καφεστίασης, είτε μίας μονάδας φιλοξενίας, με δυναμικές ευκαιρίες διαφήμισης.

Πρόκειται για την ψηφιακή προβολή ενός επαγγελματία, μέσα από «έξυπνες», interactive οθόνες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να τις διαχειρίζεται απομακρυσμένα.Οι συγκεκριμένες οθόνες δουλεύουν σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, κάθετα ή και οριζόντια, 16 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρουσιάζοντας ένα costumized περιεχόμενο. Stretch οθόνες, μικρά monitor αφής, video wall, είναι μερικές από τις εναλλακτικές που βοηθούν μία επιχείρηση να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών και να αυξήσει τα κέρδη της.

Μετατρέποντας τη βιωσιμότητα σε αναπόσπαστο κομμάτι μίας επιχείρησης

Με το sustainability να παραμένει για μία ακόμη χρονιά μέσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές τάσεις, ήταν επόμενο πως ένα από τα sections στο περίπτερο του Πλαίσιο PRO θα ήταν αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση, φιλοξενώντας σύγχρονα charging stations που αποτελούν μία extra παροχή στα facilities μίας επιχείρησης, αυξάνοντας συγχρόνως την αναγνωρισιμότητά της.

Πώς ακριβώς προκύπτει αυτό; Από το γεγονός πως, εγκαθιστώντας έναν φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε μία επιχείρηση, εστιατόριο ή ξενοδοχείο, αυτόματα αυτή προβάλλεται στους χάρτες ως ένα σημείο φόρτισης, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν recharge το όχημά τους, ενώ χαλαρώνουν και απολαμβάνουν το γεύμα τους. Μια κίνηση, η οποία ξαφνιάζει ευχάριστα, εξυπηρετεί και προσελκύει επισκέπτες.

Επενδύοντας σε μία σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης πέρα από κάθε φαντασία

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το section που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο περίπτερο του Πλαίσιο PRO και συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο ήταν αυτό στο οποίο στέκονταν σαν… στρατιωτάκια τα smart robots, δηλαδή οι future-ready βοηθοί που στελεχώνουν τις επιχειρήσεις και απαλλάσσουν το προσωπικό από τις βαριές εργασίες, προσφέροντας συγχρόνως στους επισκέπτες μία υπερσύγχρονη, πρωτόγνωρη εξυπηρέτηση η οποία ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ο κ. Αργύρης Γιαννόπουλος, Υπεύθυνος Πωλήσεων B2B H/Y της Πλαίσιο, ανάφερε πως, «υπάρχουν ρομπότ για όλες τις ανάγκες, όπως το ρομπότ-σερβιτόρος που δείχνει το μενού, παίρνει παραγγελία και έπειτα τη σερβίρει, η σκούπα-σφουγγαρίστρα ρομπότ που αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητες housekeeping, διατηρώντας τους χώρους αστραφτερούς και το welcome ρομπότ με οθόνη προβολής, το οποίο καλωσορίζει, προσφέρει νερό, κατευθύνει στον χώρο».

Μία νέα γενιά οικιακών συσκευών που κάνει level up στην εμπειρία διαμονής

Σε μία εποχή που οι ταξιδιώτες αποζητούν μία πιο tailor-made εμπειρία διαμονής, οι συσκευές που διαθέτει ένα κατάλυμα είναι «το Α και το Ω» για να αναβαθμίσουν οι επιχειρήσεις την ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρουν. Και αυτό είναι κάτι που οι ειδικοί του Πλαίσιο PRO γνωρίζουν καλά, για αυτό προτείνουν στους επαγγελματίες τις συσκευές και τα συστήματα που μεταμορφώνουν κάθε χώρο σε ένα άνετο, smart περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, αυτό αφορά στην εγκατάσταση σύγχρονων Hotel Mode και Hotel Menu TV που σε συνδυασμό με το ανάλογο ηχοσύστημα παρέχουν μία premium εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες, σε πιο καθημερινά gadget, όπως μία καφετιέρα ή μία φρυγανιέρα με ιδιαίτερη αισθητική, καθώς και σε προηγμένα συστήματα κλιματισμού ή θέρμανσης που βελτιώνουν με τον πιο «έξυπνο» τρόπο την ατμόσφαιρα και την υγιεινή ενός χώρου.

Σύμφωνα με την κα Νάστου, τα τελευταία χρόνια αυξάνεται όλο και περισσότερο η ζήτηση για χρωματιστές οικιακές συσκευές νέας γενιάς, οι οποίες χάρη στη minimal αισθητική και το εύχρηστο design τους, μετατρέπουν την κουζίνα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ενός καταλύματος σε έναν cozy, οικείο και αυτοματοποιημένο χώρο, ο οποίος προγραμματίζεται σύμφωνα με τις συνήθειες και τις επιθυμίες μας, οπότε μας κάνει να νιώθουμε τόσο άνετα, σαν να είμαστε στο σπίτι μας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εκτός από τις κατηγορίες που αναφέραμε παραπάνω, στο περίπτερο του Πλαίσιο PRO είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις αναρίθμητες δυνατότητες που έχει μία επιχείρηση στην αναβάθμιση του business εξοπλισμού της, μέσα από desktops, laptops και high-end smartphones, ενώ είδαμε προηγμένα συστήματα ασφαλείας εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, εξοπλισμένα με τεχνολογίες όπως το night vision, καταγραφικά και λύσεις για την αποτελεσματική επέκταση ενός ασύρματου δικτύου.

Λίγο πριν φύγουμε από τη HoReCa, κάναμε μία σύντομη στάση στο coffee corner του περιπτέρου της Πλαίσιο. Στο stand με τις επαγγελματικές μηχανές καφέ, ετοιμάσαμε έναν ελληνικό καφέ σε λιγότερο από ένα λεπτό και έπειτα, τον απολαύσαμε παρέα με τους εξειδικευμένους #plaisiopeople, με τους ανθρώπους που γνωρίζουν τα εργαλεία και τις πλαίσιοPRO λύσεις που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μίας επιχείρησης σε έναν ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο, όπως ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024