Γρεβενά: Συνελήφθη 33χρονος που χτύπησε γιατρό στα επείγοντα του νοσοκομείου
Διαφώνησε με τη διάγνωση - Ο γιατρός της Ορθοπεδικής κλινικής νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα
Περιστατικό άσκησης σωματικής βίας σημειώθηκε, λίγο πριν από το μεσημέρι, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Γρεβενών, όταν 33χρονος επιτέθηκε κατά γιατρού που εφημέρευε.
Ο 33χρονος φαίνεται να χτύπησε τον γιατρό επειδή η γνωμάτευση του τελευταίου δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας, που προσήλθε στα επείγοντα για να εξεταστεί, χτύπησε τον γιατρό επειδή η γνωμάτευση του τελευταίου δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του.
Ο 33χρονος συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν αμέσως στο σημείο και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Γρεβενών.
Ο γιατρός της Ορθοπεδικής κλινικής νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»


