Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία - Πληροφορίες για έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία – Πληροφορίες για έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και άντρες της ΕΚΑΜ

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά από κλήση που δέχτηκε για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία, στην οδό Αρτεμισίου, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν ένας νεκρός και δύο τραυματίες. Ο ένοπλος, που φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος αιγυπτιακής καταγωγής, εισέβαλλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από το πάρκινγκ. Ανέβηκε στον ημιώροφο, όπου άνοιξε πυρ εναντίον των υπαλλήλων, και στη συνέχεια κινήθηκε προς τον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00

Ο δράστης παραμένει μέσα στον χώρο, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και άντρες της ΕΚΑΜ, που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στο κτίριο. Επίσης, παρόντες είναι διαπραγματευτές της αστυνομίας, που θα προσπαθήσουν να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι οπλισμό φέρει ο δράστης και πόσο βαρύς είναι.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00 από τους εργαζόμενους της ναυτιλιακής εταιρείας, που κατάφεραν να βγουν έξω από το κτίριο.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» έχουν μεταφερθεί προληπτικά ήδη δύο γυναίκες, που ο ένοπλος είχε κλειδώσει στην τουαλέτα.

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα εξής σημεία:

  • Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
  • Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
  • Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του in

«Πάω να καθαρίσω γιατί έχω πρόβλημα»

Μιλώντας στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, ανέφερε ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί εντός του κτιρίου.

«Από ό,τι φαίνεται έχει πυροβολήσει 3 ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απολυθεί, κάποιος του είπε ότι πρέπει να αφήσει το σπίτι το πρωί, πήρε το αυτοκίνητό του, μπήκε με το τηλεκοντρόλ στο πάρκινγκ, είπε σε έναν υπάλληλο ότι «πάω επάνω για να καθαρίσω γιατί έχω πρόβλημα». Πήγε στον ημιώροφο, βρήκε διευθυντή, τον πυροβόλησε μαζί με ένα άλλο άτομο. Αυτήν την στιγμή εμπλέκονται πολλές αστυνομικές υπηρεσίες και ΕΚΑΒ», δήλωσε.

«Αν κινδυνεύει ακόμα η ζωή ανθρώπων, αντιλαμβάνεται ποιο θα είναι το τέλος. Δεν ξέρω αν καταφέρουν με διαπραγματευτή, αν θα τον βγάλουν έξω, αλλιώς καταλαβαίνετε… Είναι η διαπραγματευτική διαδικασία, αν κινδυνέψει άνθρωπος ή αστυνομικός, τα πράγματα δε θα είναι τόσο καλά», συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024