Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα νεότερα για την Κέιτ Μίντλετον - Η επίσκεψη στον βασιλιά Κάρολο

Τα νεότερα για την Κέιτ Μίντλετον – Η επίσκεψη στον βασιλιά Κάρολο

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει την ανάρρωση της και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Η επίσκεψη με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στον βασιλιά Κάρολο.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν πως ο βασιλιάς Κάρολος έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Τα νέα έρχονταν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε «επιτυχή» προγραμματισμένη επέμβαση πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και πλέον βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης.

Αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε να αλλάξει το σκηνικό και θα μπορέσει να το κάνει χαλαρά στο Norfolk

Ένα σαφές σημάδι της βελτίωσής της ήταν και το γεγονός πως η Κέιτ Μίντλετον ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στο Sandringham στο Norfolk όπου αναρρώνει επίσης ο βασιλιάς Κάρολος.

«Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε να αλλάξει το σκηνικό και θα μπορέσει να το κάνει χαλαρά στο Norfolk, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώσουν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ» σημειώνεται σε δημοσίευμα της MailOnline.

Η 42χρονη πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο πριν από 12 ημέρες από την κλινική του Λονδίνου, όπου και νοσηλεύτηκε για σχεδόν δύο εβδομάδες.

Βελτιώνεται η υγεία της

Στη μοναδική ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για την υγεία της αναφέρεται πως η Κέιτ Μίντλετον είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της χειρουργικής επέμβασης, αλλά πηγές ενημέρωσαν ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο.

Από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο, χωρίς να φωτογραφηθεί, η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο Adelaide Cottage, το σπίτι της οικογένειας στο Windsor Home Park.

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι δεν προσκλήθηκε στο Sandringham και έπρεπε να αρκεστεί σε μια συνάντηση 45 λεπτών με τον πατέρα του και τη βασίλισσα Καμίλα, η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε να δει τον βασιλιά Κάρολο στο Sandringham ανάλογα με τις ιατρικές συμβουλές που του έχουν δοθεί.

Ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε το πρόγραμμα των τακτικών θεραπειών του την Τρίτη, αν και οι αξιωματούχοι του παλατιού δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το είδος του καρκίνου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ευχαρίστησε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση το κοινό για τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης. «Σημαίνει πολλά για όλους μας» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024