Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μεντιλίμπαρ, που έρχεται να κάνει αυτό που... ξέρει, ο Συλαϊδόπουλος, η επιστροφή και ο... πάγκος με τον ΟΦΗ

Ο Μεντιλίμπαρ, που έρχεται να κάνει αυτό που… ξέρει, ο Συλαϊδόπουλος, η επιστροφή και ο… πάγκος με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός αλλάζει τα πάντα, για να αλλάξει εικόνα. Επέλεξε τον Μεντιλίμπαρ για να τον πάει στην επόμενη πίστα. Ο Βάσκος αναλαμβάνει τη Δευτέρα. Αλλά ο Συλαϊδόπουλος και οι βοηθοί του θέλουν να του στρώσουν το χαλί, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που φαινόταν. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας με τον Πέδρο Άλβες, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του και με τον προπονητή που είχε επιλέξει ο τέως πλέον αθλητικός διευθυντής. Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη βαίνει προς την ολοκλήρωσή της. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σημαίνει το τέλος και κατευθύνεται στο γραφείο του.

Ενημερώνεται πως εκεί τον περιμένουν ο Γιάννης Βρέντζος και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Με σκοπό να συζητήσουν για το μέλλον του. Το οποίο, όπως αναμενόταν, βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό. Χθες το απόγευμα, λοιπόν, υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση για την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού και των 5 συνεργατών του.

Προσωρινός αντικαταστάτης του, ο προπονητής της θαυματουργής ομάδας Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος χθες είχε γενέθλια και έκλεισε τα 45 του χρόνια, πήρε ως «δώρο» την ευθύνη να οδηγήσει τους Πειραιώτες στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα θα είναι αυτός που θα επιμεληθεί της προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και θα επιλέξει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιοι θα είναι στο πλευρό του, τόσο στο πρόγραμμα τη σημερινής προπόνησης όσο και στο ματς με τους Κρητικούς. Μαζί του, λοιπόν, θα είναι οι βοηθοί του από την ομάδα Κ19, Αμπατζίδης και Κολοκυθάς. Ενώ στον πάγκο, δίπλα του, θα καθίσει και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, προπονητής της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού, ως άμεσος συνεργάτης του. Με τον Τάσο Πάντο επίσης να είναι στο επιτελείο και στην προπόνηση.

Επίσης, επειδή μαζί με τον Καρβαλιάλ αποχωρεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων που είχε φέρει μαζί του ο Πορτογάλος, από σήμερα επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο οποίος είχε ρόλο στο τεχνικό τιμ της Νότιγχαμ Φόρεστ τους τελευταίους μήνες. Και ο οποίος προορίζεται να παραμείνει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων και υπό τον νέο, μόνιμο προπονητή. Ο οποίος νέος προπονητής, βεβαίως, δεν θα είναι άλλος από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 63χρονος πρώην προπονητής της Σεβίλλης, κάτοχος του Europa League του 2023, έρχεται (πιθανότατα) αύριο στην Ελλάδα, με σκοπό να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα, αλλά και την εικόνα των Ερυθρόλευκων. Ο Βάσκος τεχνικός είναι έμπειρος, «μπαρουτοκαπνισμένος», με παραστάσεις και πολύ ξεκάθαρη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα. Και να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έπαιξε κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της πρόσληψης του Μεντιλίμπαρ, θεωρεί ότι με την ικανότητά του, την εμπειρία του και τον χαρακτήρα του, ο Ολυμπιακός θα αλλάξει εικόνα. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, που αποτελεί σημαντικότατο στόχο για τους Ερυθρόλευκους.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024