
Ιμπάκα: «Παίζω σχεδόν 20 χρόνια, δεν έχω ξαναδεί ατμόσφαιρα σαν της Παρτιζάν»
Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν εμφανίστηκε ο Σερζ Ιμπάκα.
Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να περάσει από την έδρα της Παρτιζάν με τον Σερζ Ιμπάκα να μένει εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Σέρβοι οπαδοί.
Ο πολύπειρος ψηλός αναφέρθηκε παράλληλα και στο νικητήριο καλάθι της ομάδας του που σημείωσε ο Σιλβέν Φρανσίσκο.
Οι δηλώσεις του Σερζ Ιμπάκα:
Για την ατμόσφαιρα των οπαδών της Παρτίζαν: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, παίζω σχεδόν 20 χρόνια και αυτό το παιχνίδι ήταν απίστευτο. Καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις εδώ.
Δηλαδή, δύο φορές διαφορετικά. Είναι όμορφο. Ως κάποιος που αγαπά το μπάσκετ… Κοιτάζοντας τα πάντα, ήταν καταπληκτικό».
Για το νικητήριο καλάθι του Φρανσίσκο: «Ο προπονητής μου ζήτησε να «στήσω» σκριν για τον Φρανσίσκο και από εκεί απλά παίξαμε. Ο Φρανσίσκο πήρε σπουδαίες αποφάσεις, είδε ποιος τον φυλούσε, πήρε το χρόνο του και πήρε ένα σουτ στο οποίο δουλεύει κάθε μέρα. Πιστεύουμε πολύ στο να πάρει αυτός αυτό το σουτ».
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point


