
Η απάντηση του Σανλί στις δηλώσεις του Ναν: «Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο…»
Ο Σερτάκ Σανλί απάντησε στη δήλωση του Κέντρικ Ναν που είπε ότι η Φενέρμπαχτσε ήρθε στην Αθήνα για να χάσει.
«Έρχονται για να χάσουν. Αυτό έχω να πω». Αυτή η φράση που είπε χθες (8/2) στη συνέντευξη Τύπου ότι η Φενέρμπαχτσε ήρθε για να χάσει απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Σερτάκ Σανλί, ο οποίος δήλωσε στο Basketnews: «Ναι το είδα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όλοι το είδαμε, όμως κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο».
Δεν περίμεναν στην Φενερμπαχτσέ να κάνει τέτοια δήλωση ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Επίσης, αναφέρθηκε και στο θέμα των ανταλλαγών, το οποίο εξετάζει η Euroleague: «Μοιάζει πολύπλοκο. Οι παίκτες του ΝΒΑ υπογράφουν μακροχρόνια συμβόλαια. Εδώ δεν είναι ΗΠΑ που μπορείς εύκολα να πας από το ένα μέρος στο άλλο. Κάθε χώρα έχει τα δικά της θέματα με τη visa. Επίσης σχεδόν όλα τα συμβόλαια στην Ευρώπη έχουν μικρή διάρκεια. Δεν υπάρχουν συμφωνίες 5 ετών».
Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει σε τροχιά τετράδας και μαζί στο πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Τούρκοι (οι δυο αντίπαλοι συν τη Μονακό είναι στο 15-10) που έχουν και τη διαφορά των 14 πόντων υπέρ τους, με την οποία είχαν επικρατήσει στην Πόλη. Το «τριφύλλι» μπορεί να υπολογίζει στους Ματίας Λεσόρ και Ιωάννη Παπαπέτρου που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, αλλά και στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος είχε μία κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού χεριού. Αντίθετα, ιδιαίτερα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα που είχε ταλαιπωρηθεί από μία θλάση στον αριστερό προσαγωγό.
Από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νταϊσόν Πιερ, Μετεκάν Μπιρσέν και Χαμζά Μεστόγλου.
- Super League: Πλάνο ενίσχυσης του VAR από τον Βαλέρι
- ΟΠΕΚΕΠΕ 1-2-3, υποκλοπές, Τέμπη, «συστήματα καταμέτρησης»: όποτε και εάν κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης με την κατσίκα στην πλάτη θα πάει
- Για κακούργημα ελέγχονται δύο από τους 13 της γαλάζιας λίστας του «ΟΠΕΚΕΠΕ Νο2»
- Το μαύρο κουτί: Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο ΔΘΠ μετά από 52 χρόνια
- Κακοκαιρία Erminio: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Πότε αναμένονται τα πρώτα δρομολόγια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης




