
Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στη Ζάκυνθο – Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και οι γονείς τους
Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους.
Δεν σταματούν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων σε ολόκληρη τη χώρα μας. Μάρτυρες μιας αποτρόπαιης σκηνής έγιναν οι κάτοικοι στην Ζάκυνθο την Πέμπτη (8/2), με θύμα αυτή τη φορά έναν 15χρονο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, έξω από το 3ο Γυμνάσιο Ζακύνθου. Πέντε ανήλικοι φέρονται αν περίμεναν τον 15χορνο μαθητή να βγει από τον σχολικό χώρο. Όταν τον αντίκρισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν.
Η επίθεση, ευτυχώς, δεν ήταν ικανή να επιφέρει στον 15χρονο σοβαρά τραύματα, με τον τελευταίο να καταγγέλλει το περιστατικό στην Αστυνομία.
Συλλήψεις
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, για το συμβάν συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης 5 ανήλικοι, δύο 16χρονοι, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος Ζακυνθινός, στην κατοχή του οποίου μάλιστα βρέθηκε και μισό γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης.
Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους, 2 μητέρες και 3 πατέρες, οι οποίοι και θα δικαστούν σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παραμέληση ανηλίκων.
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι εντεκάδες της ρεβάνς (pics)
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 76-69: Μείωσε σε 2-1 με σούπερ Μπράιαντ
- Δολοφονία στην Κρήτη: Οι έξι πυροβολισμοί καταγράφονται σε ηχητικό ντοκουμέντο
- Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή Εγνατία – Νταλίκα συγκρούστηκε με γεωργικό μηχάνημα
- Μπαράκ Ομπάμα: «Ο Τραμπ φέρνει τριγμούς στον γάμο μου με τη Μισέλ»
- Ο θρυλικός Πατ Ράιλι «ψάχνει» το δέκατο δαχτυλίδι



