
Ηλεία: Βρέθηκαν στη Βάρδα οι επτά Νεπαλέζοι που είχαν απαχθεί από σπείρα Πακιστανών
Οι πέντε από τους εμπλεκόμενους δράστες συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας
Στην περιοχή της Βάρδας εντοπίστηκαν οι εφτά υπήκοοι Νεπάλ που είχαν απαχθεί από σπείρα υπηκόων Πακιστάν για να τους ληστέψουν το πρωί της Πέμπτης (8/2).
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι αλλοδαποί θύματα απαγωγής είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με τους Πακιστανούς, οι τρεις σε σπίτι στα Καβάσιλα και οι υπόλοιποι τέσσερις σε σπίτι στο Ψάρι Βάρδας.
Οι πέντε από τους εμπλεκόμενους δράστες συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι απαχθέντες εντοπίστηκαν κοντά στο Ψάρι Βάρδας και είχαν απελευθερωθεί από τους απαγωγείς τους.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικονομική εκμετάλλευση των θυμάτων από τους Πακιστανούς.
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων
- Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ζωοκλοπών – Οκτώ συλλήψεις και παράνομες επιδοτήσεις άνω των 341.000 ευρώ





