
Συνελήφθη γνωστός tiktoker για κακοποίηση ατόμων με αναπηρία σε live μετάδοση
Κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.
Ένα από τα πιο γνωστά άτομα στα social media και τις ζωντανές μεταδόσεις σε πλατφόρμες όπως το Youtube και το TikTok συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 35χρονο είναι εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.
Από τον Ιανουάριο του 2023
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023, διατηρούσε προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, στο οποίο μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ατόμων με νοητική υστέρηση, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος.
Συγκεκριμένα, οι πράξεις αυτές συνιστούσαν συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες ζητούσαν θεατές που παρακολουθούσαν σε ζωντανή ροή, πληρώνοντας το ανάλογο χρηματικό ποσό.
Νέο live βίντεο
Ο 35χρονος συνελήφθη στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση τέτοιων πράξεων, εις βάρος δύο αδύναμων ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.
Στις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 σκληροί δίσκοι και -4- κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα
- Σοκάρει ο 92χρονος στη Βούλα: «Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος;» – Τον περιέλουσε με πετρέλαιο για 1,5€
- Ο Ταραντίνο σχεδιάζει να αποσυρθεί, αλλά ο Νόλαν ελπίζει να μην κρατήσει τον λόγο του
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Ο ύπατος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα, Νικολάι Μλάντενοφ, σε επίσκεψη στο Μαρόκο



