
Γιατί η Άντζελα Δημητρίου απουσίαζε από την κοινή συνέντευξη Tύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη
Τι συνέβη με την τραγουδίστρια.
Ο Δήμος Αναστασιάδης θα εμφανίζεται στο Barbarella Live Stage (πρώην Hotel Ερμού) μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, από τις 7 Φεβρουαρίου.
Οι δύο καλλιτέχνες είχαν προγραμματίσει κοινή συνέντευξη Τύπου για να τη νέα τους συνεργασία, κατά την οποία η τραγουδίστρια επέλεξε να μην εμφανιστεί. Πολλοί σχολίασαν ότι οι λόγοι ήταν τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στην οικογένεια της και την κόντρα με την κόρη της.
Τι δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης
«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.
Όσον αφορά στο θέμα με την Όλγα Κιουρτσάκη, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»



