Απίστευτο σκηνικό στο ματς των Μπακς με τους Τζαζ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη (vid)
Έντονος καυγάς στο Τζαζ-Μπακς αφού ο Σέξτον χτύπησε τον Αντετοκούνμπο και πανηγύρισε από πάνω του με τον Μπίσλι να τον πετά στο παρκέ.
Στήριξη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο προσέφερε ο Μαλίκ Μπίσλι, μετά από το unfair του Κόλιν Σέξτον που τον τραυμάτισε με αγκωνιά στο πρόσωπο.
Λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου στον αγώνα Τζαζ – Μπακς, ο Σέξτον κινήθηκε προς το καλάθι του Μιλγουόκι, χτύπησε με τον αγκώνα του στο πρόσωπο τον Αντετοκούνμπο, σκόραρε, πανηγύρισε έξαλλα και παρά το γεγονός ότι είχε τραυματίσει τον αντίπαλό του ο οποίος βρισκόταν στο παρκέ, τον ξεκίνησε στα… γαλλικά.
Ο Μπίσλι τον «τράκαρε» και τον πέταξε στο έδαφος, ο παίκτης των Τζαζ σηκώθηκε και τον άρπαξε, με πολύ κόσμο να μπαίνει στη μέση και τους διαιτητές να διακόπτουν την αναμέτρηση.
Δείτε το επίμαχο σκηνικό:
- Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-0: Κακή εμφάνιση και 2η ήττα για τον δικέφαλο
- Μπουρνάζι: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ
- Τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης μπορεί να μην αγαπούν και τόσο πολύ τον Τραμπ
- Οι Ταλιμπάν προσκάλεσαν κάποτε τον Fat Joe να ρίξει ρουκέτες μαζί τους, ενώ βρισκόταν στον Λίβανο
- Κρήτη: Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού
- Ο Γκουαρντιόλα ξεπέρασε τους Βενγκέρ, Φέργκιουσον και ο Χάαλαντ τον Ρονάλντο

