Στήριξη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο προσέφερε ο Μαλίκ Μπίσλι, μετά από το unfair του Κόλιν Σέξτον που τον τραυμάτισε με αγκωνιά στο πρόσωπο.
Λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου στον αγώνα Τζαζ – Μπακς, ο Σέξτον κινήθηκε προς το καλάθι του Μιλγουόκι, χτύπησε με τον αγκώνα του στο πρόσωπο τον Αντετοκούνμπο, σκόραρε, πανηγύρισε έξαλλα και παρά το γεγονός ότι είχε τραυματίσει τον αντίπαλό του ο οποίος βρισκόταν στο παρκέ, τον ξεκίνησε στα… γαλλικά.
Ο Μπίσλι τον «τράκαρε» και τον πέταξε στο έδαφος, ο παίκτης των Τζαζ σηκώθηκε και τον άρπαξε, με πολύ κόσμο να μπαίνει στη μέση και τους διαιτητές να διακόπτουν την αναμέτρηση.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Λανουά δεν ορίζει όλους τους διαιτητές σε όλες τις ομάδες και δεν εμπιστεύεται τους νέους ρέφερι. Κατά σύμπτωση όσοι κάνουν λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων μπαίνουν συχνά σε αυτές