Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» - Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όσα θα δούμε από την Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 21:00

Μυστικά που αποκαλύπτονται και άλλα που μένουν ακόμα κρυμμένα. Αδιέξοδες σχέσεις αλλά και δεσμοί που ισχυροποιούνται. Δολοπλοκίες και άσχημες συμπεριφορές που δεν μένουν ατιμώρητες. Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχονται με καταιγισμό εξελίξεων.

Ο Παρασκευάς μαθαίνει ότι η Ειρήνη είναι αδελφή τού Φίλιππου.
Η Αμαλία ξαναβρίσκει τον κακό εαυτό της.
Η Ξένια γεννάει το μωρό του Δημοσθένη, αλλά το σχέδιο του Καπερνάρου δείχνει να ναυαγεί.
Η Ασπασία και ο Αποστόλης αρραβωνιάζονται.

Αναλυτικά όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου:

Επεισόδιο 91 (Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Η Αμαλία αντιλαμβάνεται ότι ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν. Ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις για την Θεοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του.

Επεισόδιο 92 (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη, του γεννά την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο. Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Παρασκευά όλη την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Η ένταση στο σπίτι μεταξύ του Μάνου και της Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Η Χάιδω πηγαίνει στο Δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα και η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο. Η Χρυσούλα «πιάνει» τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του κι αυτός την απειλεί πως, αν το πει στην Αρετή, θα τον βρει μπροστά της. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο στο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως αν παίζει κάτι με την Αριάδνη. Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 93 (Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι, ενώ φίλοι και συγγενείς τού γυρίζουν την πλάτη. Εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει. Ο Κωνσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνη αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της. Ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης. Η Αναστασία και ο Αποστόλης ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους. Ο Στάθης δεν αντέχει να ζει με την αμφιβολία και σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη.

Επεισόδιο 94 (Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να τους ευχηθούν. Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και τη ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση. Η Ιουλία ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός. Ο Χρήστος, έξαλλος, πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη. Η Αμαλία ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν μπροστά τους.

Επεισόδιο 95 (Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 21:40)

Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του. Η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλάει να γυρίσει πίσω. Η Ιουλία χαιρετάει τους αγαπημένους της και ο Στάθης τη βοηθάει να μετακομίσει στην Αθήνα. Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει στο υπόγειο. Ο Τάσος αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη γυναίκα του και χωρίζει την Αρετή. Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα του ταράξει τη γαλήνη…

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου
Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024