Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας: Έχασε το κινητό του και κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχασε το κινητό του και κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ

Πώς περιέγραψε την περιπέτειά του.

Περιπέτεια με το κινητό του τηλέφωνο είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, οδήγησε τον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ να κάνει σχετική ανάρτηση στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως του έπεσε το κινητό και βρέθηκε σε φρεάτιο, κάτω από το αυτοκίνητό του. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήθελε να χάσει το κινητό καθώς όπως είπε έχει μέσα αρχεία, mail και είναι εργαλείο δουλειάς.

Έτσι, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Πυροσβεστική και του είπαν πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο τότε θα έρχονταν για απεγκλωβισμό. Στην συνέχεια επικοινώνησε με τον Δήμο, που δεν πήρε κάποια απάντηση, και τελικά… κατέληξε στην ΕΥΔΑΠ.

Γιατί δημοσίευσε την μικρή περιπέτειά του

Μιλώντας στον Alpha, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το post το έκανα για να δείξω πώς μπορεί να συμβεί αυτό και σε έναν απλό πολίτη. Το κινητό είναι ένα πολυεργαλείο, όχι μόνο για εμένα που δουλεύω σε τρεις κατευθύνσεις και το χρειάζομαι για να συνεννοηθώ, αλλά και σε έναν απλό πολίτη που μπορεί να θέλει να μιλήσει με το παιδί του. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ψάξεις να βρεις ποια υπηρεσία μπορεί να υπηρεσία. Εμένα μου συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου».

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κάποιο site έβαλε τίτλο ότι κινητοποίησα τις Αρχές, επειδή είναι βουλευτής. Αυτό τι δείχνει; Εμπάθεια. Από κάτω ξέρετε τι έχουν γράψει;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αρχικά πήγε στην Αστυνομία για να πληροφορηθεί τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. «Όπως μας είπαν, η πυροσβεστική δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο αν είχε πέσει ζωάκι ή άνθρωπος. Καταλάβαιναν ότι μιλούν με εμένα. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα σε υπηρεσίες του Δήμου, καμία δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Το κινητό το έβλεπα μέσα στο φρεάτιο, μισού μέτρου. Δεν είχε νερό» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024