Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Πήγε να κάνει ανάληψη και βρήκε ξεχασμένα λεφτά στο ΑΤΜ

Λάρισα: Πήγε να κάνει ανάληψη και βρήκε ξεχασμένα λεφτά στο ΑΤΜ

Η πρώτη της κίνηση ήταν να τα παραδώσει στην τράπεζα αλλά δεν έμεινε εκεί - Έκανε σχετική ανάρτηση στα social ώστε να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων

Μια γυναίκα στη Λάρισα βρέθηκε προς εκπλήξεως πηγαίνοντας για ανάληψη σε ΑΤΜ τράπεζας καθώς στην ειδική εγκοπή υπήρχαν ξεχασμένα χρήματα από τη συναλλαγή προηγούμενου πελάτη.

Εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε τα λεφτά και επικοινώνησε με την τράπεζα για να ρωτήσει τι πρέπει να κάνει ακριβώς.

Η γυναίκα όχι μόνο παρέδωσε τα χρήματα στην τράπεζα αλλά έκανε και σχετική ανάρτηση για να βρεθεί πιο γρήγορα ο κάτοχός τους

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, από την τράπεζα της συνέστησαν να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, όπως και έπραξε, καταθέτοντας στους υπευθύνους τα στοιχεία της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες Πέμπτη σε ΑΤΜ τράπεζας σε κεντρικό σημείο της Λάρισας επί της 23ης Οκτωβρίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δεν σταμάτησε εκεί

Η ίδια δεν εφησύχασε με αυτή της την κίνηση και, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων και να απευθυνθεί στο κατάστημα για να τα παραλάβει, έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας τι είχε συμβεί.

«Μόλις βρήκα χρήματα σε ΑΤΜ στην 23ης Οκτωβρίου. Ήταν μαγκωμένα… Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου σύστησε να τα πάω σε ένα κατάστημα να τα παραδώσω» έγραφε, δίνοντας τα στοιχεία της τράπεζας.

Μία κίνηση που δείχνει ενσυναίσθηση και μεγάλη υπευθυνότητα. Εξ ου και τα θετικά σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτησή της με την ίδια να σπεύδει να ευχαριστήσει τον κόσμο.

«Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Eξεπλάγην η αλήθεια είναι, διότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό σε καμία περίπτωση και δεν νιώθω πως έκανα κάτι το τόσο αξιόλογο για να δέχομαι όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024