Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Κλοπ για το μέλλον της Λίβερπουλ

Το μήνυμα του Κλοπ για το μέλλον της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τις φήμες περί αποχώρησης πολλών παικτών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι έχει σηκώσει πολλή… κουβέντα όσον αφορά το μέλλον της τωρινής ομάδας των «κόκκινων». Με τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πως δεν είναι ακόμα βέβαιος για το αν θα ανανεώσει, να ρίχνει κι άλλο… λάδι στη φωτιά.

Ο Γερμανός τεχνικός όμως φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν θα διαλυθεί, ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες λατρεύουν να βρίσκονται στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Όχι, δεν νομίζω ότι θα διαλυθεί η ομάδα. Ο κόσμος έξω δεν θα σου δώσει ούτε λεπτό να το επεξεργαστείς, να το σκεφτείς. Πριν από μια εβδομάδα, όταν κανείς δεν ήξερε για την απόφασή μου και υπήρχαν 18 μήνες στα συμβόλαια των παικτών, κανείς δεν ρώτησε. Δώστε μας ένα διάλειμμα, δώστε ένα διάλειμμα στα αγόρια.

Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Αυτός ο σύλλογος είναι 100% σταθερός και όλα θα πάνε καλά, είμαι 100% σίγουρος, και τα υπόλοιπα πρέπει να τα περάσουμε. Θα συνιστούσα να παραμείνετε ήρεμοι.

Ο σύλλογος ήξερε για την αποχώρησή μου λίγο καιρό πριν και θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να δέσει τους παίκτες. Μετά όμως, θα τους έλεγα «παρεμπιπτόντως, δεν θα είμαι πια εδώ» και εκείνοι θα μου απαντούσαν «Έι, τι; Κανείς δεν μας το είπε αυτό». Δεν μπορείς να λειτουργήσεις έτσι και κυρίως λόγω της σχέσης που έχουμε. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε τα πάντα.

Αυτοί οι παίκτες λατρεύουν να είναι εδώ, το ξέρω στην πραγματικότητα, μην το ξεχνάτε. Δεν είναι ότι βρίσκονται με το ένα πόδι έξω. Μην ανησυχείτε. Είναι όλα καλά».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024