
Νυχτερινή αυτοψία στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό
Στο Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου προκειμένου να εκτιμήσει και ο ίδιος το μέγεθος των ζημιών.
Τη ζημιά που προκλήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους, με αποκόλληση τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου το βράδυ της Δευτέρας 29/1/24, είδε από κοντά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.
Ο Δήμαρχος πήγε στο Παγκρήτιο Στάδιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Καραντινό, καθώς και το στέλεχος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, Δημήτρη Τζιράκο.
Η εκκένωση
Υπενθυμίζεται ότι το Παγκρήτιο Στάδιο εκκενώθηκε χωρίς προβλήματα από το προσωπικό, τους γυμναστές και την υπηρεσία ασφαλείας αμέσως μόλις προκλήθηκε η ζημιά και θα παραμείνει κλειστό μέχρι να γίνει η αποκατάστασή της.
Όπως μάλιστα αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ηρακλείου, «από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το γεγονός».
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα
- Από γεωργικές εργασίες ξεκίνησε η φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ένας άνδρας
- Τέμπη: Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη και το «αυτόματο φρένο» στα τρένα δεν λειτουργεί – Κυνική παραδοχή στη Βουλή



