
Θεσσαλονίκη: Είχε κάνει την «κηδεία» της αδερφής του μέσα στο διαμέρισμα
Από παθολογικά αίτια ο θάνατος της 60χρονης
Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον 56χρονο που κρατούσε για ημέρες το πτώμα της 60χρονης αδερφής του στο διαμέρισμά που έμεναν στη Θεσσαλονίκη.
Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο ο αδερφός της, κρατούσε το πτώμα για τουλάχιστον 20 ημέρες μέσα στο σπίτι.
Είχε βάλει σταυρό και εικόνα
Μάλιστα από την εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο διαμέρισμα φαίνεται ότι ο 56χρονος αδερφός της είχε κάνει την «κηδεία» της.
Σύμφωνα με το voria.gr το πτώμα βρέθηκε στο πάτωμα σκεπασμένο με κουβέρτες, πάνω στις οποίες υπήρχε ένας αυτοσχέδιος σταυρός που στηριζόταν σε κουρτινόξυλο.
Ο αδερφός της είχε επιπλέον τοποθετήσει επάνω της λουλούδια, αλλά και μία εικόνα της Παναγίας με την εικόνα να θύμιζε μνήμα σε νεκροταφείο.
Πώς βρέθηκε
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο στις 3:15 της Δευτέρας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό του άνδρα σε ψυχιατρική κλινική.
Επί μία ώρα προσπαθούσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα, με τον 56χρονο να τους εμποδίζει.
«Γνωρίζαμε τον άνδρα. Έβγαινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πετούσε αντικείμενα, φώναζε και έβριζε κόσμο», είπε γειτόνισσά του.
Τελικά, μπήκαν στο σπίτι και παρέλαβαν τον 56χρονο, προκειμένου να τον οδηγήσουν σε ψυχιατρική κλινική.
- Μπράγκα – Φράιμπουργκ 2-1: Βήμα πρόκρισης των Πορτογάλων στο 92′
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 1-0: Reds από «ατσάλι», προβάδισμα για τελικό!
- Nescod: Πείτε αντίο στον παραδοσιακό κλιματισμό – Μια νέα μέθοδος που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ψύξης
- Ολυμπιακός: Δύο ιστορικές επιδόσεις στο Game 2 με την Μονακό
- Το φαινόμενο του «Niksen»: Η ολλανδική τέχνη του να μην κάνεις τίποτα
- Η μεγάλη επιστροφή των «αναλογικών» χόμπι



