Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Famagusta: Η συνέχεια της σειράς μετά τη νοσταλγική πρεμιέρα - Δείτε backstage από τα γυρίσματα της σειράς

Famagusta: Η συνέχεια της σειράς μετά τη νοσταλγική πρεμιέρα – Δείτε backstage από τα γυρίσματα της σειράς

Μετά την πρεμιέρα που μετέφερε το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ» σε κάθε ελληνικό και κυπριακό σπίτι, η σειρά «Famagusta» συνεχίζει το ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας με το δεύτερο επεισόδιο, απόψε στις 21:00.

Μία ξεχωριστή τηλεοπτική παραγωγή, δουλεμένη με ιδιαίτερη ευαισθησία από τους συντελεστές της, η Famagusta εμπνέεται από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και τις συνέπειες εκείνης της περιόδου στις ζωές των ηρώων της σειράς. Πληγές που παραμένουν βαθιές και συνεχίζουν να πονάνε 50 χρόνια μετά.

Μία πατρίδα κομμένη στα δύο, σαν μάνα που το παιδί της αγνοείται στον πόλεμο, στοιχειωμένη από το πένθος και την ακατάσχετη νοσταλγία,  αναζητά την επανένωση με το άλλο της μισό

Η επιστροφή ενός 50χρονου άνδρα που ερευνά την κατάληψη της Αμμοχώστου, ένα ανομολόγητο μυστικό της οικογένειας Σέκερη που οδηγεί στον φόνο τον Θοδωρή και μια δυσάρεστη είδηση που ανατρέπει τις ισορροπίες στη ζωή του Παύλου, ανοίγουν τις πρώτες ρωγμές στις πολυεπίπεδες ιστορίες της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα της σειράς σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό (31,5%) που έχει σημειωθεί φέτος από οποιοδήποτε πρόγραμμα μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

Famagusta: Η τριάδα των επιτυχιών

Η τριάδα των επιτυχιών – Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου – εργάζεται από το περασμένο καλοκαίρι για να δώσει πνοή σε μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, η οποία και θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις της κυπριακής Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή.

Την έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων έκανε ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης είναι ο Κώστας Καπώνης.

Η εμβληματική ερμηνεία της Μαρίας Φαραντούρη, στο τραγούδι των τίτλων «Δεν ξεχνώ» σε στίχους Ελένης Ζιώγα και μουσική Χρίστου Στυλιανού, που ακολουθεί τη φόρμα δημοτικού τραγουδιού, χτίζει δωρικά το ψηφιδωτό της ιστορίας: Μία πατρίδα κομμένη στα δύο, σαν μάνα που το παιδί της αγνοείται στον πόλεμο, στοιχειωμένη από το πένθος και την ακατάσχετη νοσταλγία,  αναζητά την επανένωση με το άλλο της μισό.

Backstage από τα γυρίσματα του Famagusta

Το In.gr εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς, τα οποία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024