Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τον αλλάζουν τα νέα αστέρια!

Ολυμπιακός: Τον αλλάζουν τα νέα αστέρια!

Οι σαρωτικές αλλαγές με την μεγάλη ενίσχυση της ομάδας μέσα στον Ιανουάριο βάζει νέα δεδομένα για τον Ολυμπιακό – Ο Γκαστόν Ερνάντες, ο Ράντονιτς και το «6αρι» που ολοκληρώνουν το «παζλ». Λογικά...

Με τον Νταβίντ Κάρμο να ανακοινώνεται επίσημα χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός έφτασε τις 6 χειμερινές μεταγραφές και συνεχίζει! Γκαστόν Ερνάντες, Νεμάνια Ράντονιτς και το «6αρι» παίρνουν σειρά σε έναν σαρωτικό Ιανουάριο όπου ο Ολυμπιακός επιχειρεί ένα απίθανο restart στην μεγάλη αντεπίθεση που κάνει για να τους νικήσει όλους.

 Έχουν προηγηθεί κατά σειρά οι Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Νέλσον Άμπι με τον Ολυμπιακό να ενισχύεται παντού και τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει πλέον στα χέρια του ότι ακριβώς ήθελε και χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του. Πόσο εύκολο είναι να «χτίζεις» ουσιαστικά μια νέα ομάδα στα μέσα της σεζόν, λίγους μήνες μετά από την ίδια διαδικασία το καλοκαίρι;

Προφανώς πολύ δύσκολο όμως αν κάποια ομάδα μπορεί να το πετύχει αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Ο Καρβαλιάλ είχε μιλήσει για αλλαγές… χθες όταν ανέλαβε την ομάδα στις 5 Δεκεμβρίου και λίγο πριν το «αντίο» του Ιανουαρίου βλέπει πλέον έναν διαφορετικό Ολυμπιακό στα χέρια του.

Με τα νέα αστέρια που ήρθαν και φοράνε ήδη την φανέλα, και αυτούς που μέσα στις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν να του δίνουν ώθηση για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς.

Ένας Ολυμπιακός που στο τελευταίο ματς, στο Κλεάνθης Βικελίδης μας έδειξε μια εικόνα από τα… προσεχώς. Ένας Ολυμπιακός που αλλάζει μέσα από την παρουσία των νέων προσώπων που ήρθαν και «δένουν» όλο και περισσότερο αγώνα με τον αγώνα. Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς έχουν πλέον μπει στα «βαθιά» με τον δεύτερο να μας «συστήνεται» για τα καλά στην Θεσσαλονίκη με την σπουδαία εμφάνισή του.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς άλλωστε είναι top class ποδοσφαιριστής με την καριέρα του να «μιλάει» από μόνη της και τον Ολυμπιακό να ξέρει πως μπορεί να κερδίσει πολλά από αυτή την σπουδαία μεταγραφή.

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ο Ζέλσον Μαρτίνς με τις τεράστιες παραστάσεις που έχει έως τώρα στην καριέρα του με την φανέλα σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων και βεβαίως με την εθνική Πορτογαλίας θα είναι δεδομένα από τα «βαριά όπλα» του Κάρλος Καρβαλιάλ στη «μάχη» που έχει μπροστά του σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς.
Ο Πορτογάλος βιρτουόζος μεσοεπιθετικός με την «γεμάτη» παρουσία του στο Βικελίδης έδωσε στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που έλειπαν και είναι σίγουρο πως παίρνοντας και άλλα παιχνίδια στα πόδια του θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Πάνω στον Ζέλσον Μαρτίνς άλλωστε ο Καρβαλιάλ στηρίζει πολλά.

Όπως και στον Φραν Ναβάρο που μπήκε στα βαθιά με το… καλημέρα παίζοντας από την τρίτη μέρα παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ντεμπούτο με το… αριστερό στην Λαμία, γνώρισε το «σύστημα» από πρώτο χέρι με την ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να διακριθεί στα ντέρμπι με τον ΠΑΟ, σκόραρε από την βούλα με την Κηφισιά και προχθές στο Βικελίδης έκανε το πρώτο «μπάμ». Σκόραρε το 0-1, κέρδισε το πέναλτι για το 0-2. Ο Ναβάρο έδειξε τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό μπαίνοντας πλέον γερά στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Το τελευταίο ματς στη Λεωφόρο και η εντολή Καρβαλιάλ

Στο αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο που ήταν στον πάγκο με τον Άρη χωρίς να παίξουν. Με τους Άμπι και Κάρμο να μπαίνουν στις προπονήσεις ο Καρβαλιάλ ξέρει πως πλέον έχει γεμάτες επιλογές και στα στόπερ περιμένοντας συνάμα και τις τελικές προσθήκες για να επιχειρήσει μέσα σε ένα διάστημα με συνεχόμενα ματς να «δέσει» τη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός.

Sports in

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έφυγε απογοητευμένος από το Villa Park μετά το διπλό του Ολυμπιακού (vid)

Πιστός οπαδός της Άστον Βίλα είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που βρέθηκε στο «Villa Park» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024