
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Μπαντή: Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, επειδή του οφείλονται χρήματα
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής έφερε στο φως της δημοσιότητας συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη ο οποίος σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό του λόγω οφειλών προς το πρόσωπο του.
Περίπου πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2023 ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής είχε προχωρήσει σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία ήθελε πρώην παίκτη του Άρη να προβαίνει σε απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπο του.
Σήμερα 26 Ιανουαρίου του 2024 με νέα ανάρτηση του ο Γιώργος Μπαντής προχωρά στην δημοσίευση της συνομιλίας του με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ο οποίος στο μήνυμα του του αναφέρει τα εξής:
H ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:
«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.
Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Γαλλία: Συναγερμός στο Μπορντό – Οι πύρινες φλόγες απειλούν ολόκληρη την πόλη – Σκέψεις για εκκένωσή της

