
Με Κουέστα και Μάνου Γκαρθία η 11άδα του Άρη κόντρα στη Νίκη Βόλου
Οι επιλογές του Ακη Μάντζιου για τον εντός έδρας προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Νίκη Βόλου (24/1, 18.00).
Ο Μάνου Γκαρθία ξεκινάει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Άρη, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, στον σημερινό εντός έδρας προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου.
Ακόμα και ο Κουέστα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και είναι βασικός.
Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Νταρίντα και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Φετφατζίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια-Ντουκουρέ, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Μορόν.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
? Η αρχική μας εντεκάδα για τον αγώνα με τη @NikiVolouFC #ARISNIKIVOLOU#ARISFC#GreekCup#RoundOf8#Matchday1#VamosARIS@novibet pic.twitter.com/xyy6ElbKpg
— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) January 24, 2024
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)





