Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Αποφασισμένος να «καθαρίσει» την πρόκριση

Άρης: Αποφασισμένος να «καθαρίσει» την πρόκριση

Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν με βασικούς στον σημερινό (24/1, 18.00) πρώτο προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να πετύχουν νίκη, που θα τους εξασφαλίζει, από τώρα την πρόκριση στα ημιτελικά

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του Άρη στον σημερινό (24/1, 18.00) πρώτο εντός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου. Να «καθαρίσει» την πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι θα αγωνιστούν οι περισσότεροι βασικοί.

Πώς θα παίξει ο Άρης

Η συμμετοχή του Κουέστα, που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ αν δεν τα καταφέρει, θα ξεκινήσει ο Χουτεσιώτης.

Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ οι Φετφατζίδης και Γκαρθία διεκδικούν τη θέση πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, σε σύστημα 4-2-3-1.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Ζουλ, ο ανέτοιμος Τζούρασεκ, ο Ρόουζ για να πάρει «ανάσες», ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριελήφθησαν οι Πάρδο, Μενέντες, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης και Κυριαζής.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024