Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος χρόνος, με νέες σειρές για τα μάτια σας μόνο

Νέος χρόνος, με νέες σειρές για τα μάτια σας μόνο

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί ξεκινήματα. Είστε έτοιμοι για νέες σειρές;

Αν κάτι δεν έχουμε κουραστεί να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι να βλέπουμε σειρές και ταινίες. Υπάρχει τέτοια ποικιλία και προσφορά, που όλοι μας, ανεξαρτήτου γούστου, θα βρούμε διάφορες γαργαλιστικές προτάσεις για να ψυχαγωγηθούμε. Ένας τέτοιος προορισμός απεριόριστων επιλογών, με συνεχή ανανέωση περιεχομένου για όλες τις ηλικίες, είναι το Vodafone TV που και αυτόν τον μήνα έρχεται δυναμικά με τις νέες προτάσεις του.  Δείτε τις παρακάτω και φτιάξτε τη must watch λίστα σας για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

ECHO: H δέκατη τηλεοπτική σειρά του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU) είναι γεγονός, όπως και το ότι είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Marvel Studios που είναι ακατάλληλη για ανηλίκους. Η σειρά αποτελείται από πέντε επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στο Disney+, μέσα από το Vodafone TV.  Το Echo είναι spin-off της σειράς Hawkeye (2021) που σημαίνει ότι πολλοί γνωρίζουμε ήδη την ηρωίδα Μάγια Λόπεζ. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνει πάλι η Alaqua Cox. Όσο για το στόρι, η Μάγια επιστρέφει στην πόλη της, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και όχι μόνο. Πρεμιέρα 10/01.

Class of ’09: Στα τέλη του μήνα θα κάνει πρεμιέρα μία νέα σειρά με άρωμα μυστικών υπηρεσιών, έχοντας στη βάση προβληματισμούς που έχουν να κάνουν με καθολικές αξίες όπως η δικαιοσύνη και η ανθρωπιά. Οι επιλογές μας άλλωστε είναι αυτές που καθορίζουν τη ζωή μας και πιθανότατα όλα όσα αφήνουμε πίσω μας. Βασικοί ήρωες δύο πράκτορες του FBI, η Πόετ και ο Τάγιο που πλαισιώνεται από την υπόλοιπη ομάδα που αποφοίτησε από την Quantico το 2009 και επανενώνεται μετά τον θάνατο ενός κοινού φίλου. Τι είναι αυτό που θα σας κάνει να κολλήσετε; Ότι η σειρά ακολουθεί τους ήρωες σε τρεις χρονικές περιόδους: το ’09 κατά την εισαγωγή τους στην σχολή Quantico, στο παρόν (2023) αλλά και στο μέλλον (2034).  Μάλιστα, σε όλο αυτό το διάστημα βλέπουμε πως οι πράκτορες συνεργάζονται με ένα εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, εργαλείο για την επίλυση των υποθέσεών τους. Η ΑΙ είναι πλέον παρούσα παντού και καλό είναι να τη συνηθίσουμε… Διαθέσιμο από 31/01 στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.

CRISTOBAL BALENCIAGA: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά οι βιογραφικές ταινίες μεγάλων προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους, λειτουργούσαν πάντα σαν μαγνήτης. Μία τέτοια, σε μορφή σειράς 6 επεισοδίων, που έχει μπει ήδη στη λίστα των «άχαστων», είναι η ιστορία ενός πρωτοπόρου της μόδας, που ακούει στο όνομα Cristóbal Balenciaga. Το Disney+ εξερευνά τη ζωή του ιδρυτή ενός από τους πλέον αναγνωρίσιμους, πρωτοποριακούς και πιο εκλεκτικούς οίκους μόδας στην παγκόσμια ιστορία. Πώς από την πρώτη συλλογή υψηλής ραπτικής που παρουσίασε στο Παρίσι το 1937, θα καταφέρει να αναμετρηθεί με τα ιερά τέρατα όπως οι Chanel, Dior και Givenchy; Πώς από την ισπανική αριστοκρατία θα καταφέρει να πείσει το εκλεπτυσμένο και δύσκολο γαλλικό κοινό; Ποια είναι η πορεία που χάραξε ο Cristóbal Balenciaga για να θεωρείται σήμερα ως ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές όλων των εποχών; Μην χάσετε την πρεμιέρα στις 19/01 στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.

BOOKIE: Μπορεί να έχει γκάνγκστερς, τζόγο, ξύλο, χρήμα και απάτες, παρόλα αυτά το Bookie είναι μια κωμική σειρά. Η νέα πρόταση της ΗΒΟ είναι πράγματι μία αμερικανική ανορθόδοξη κωμωδία, με ήρωα έναν βετεράνο μπουκ, στην ουσία έναν μικροαπατεώνα που προσπαθεί να επιβιώσει από την επικείμενη νομιμοποίηση του αθλητικού τζόγου και τον ασταθή μικρόκοσμό του. Απολαύστε το αποκλειστικά στο VTV.

Camino: Έχοντας πλούσιο περιεχόμενο από την επιτυχημένη σκανδιναβική πλατφόρμα Viaplay, πλέον μέσω του Vodafone TV, μπορούμε να απολαύσουμε παραγωγές του ευρωπαϊκού βορρά. Αυτή τη φορά το VTV μας προτείνει μία συναισθηματική ταινία από την όμορφη Δανία, που στόχο έχει να βάλει τους οικογενειακούς δεσμούς στο ειδώλιο. Οι ήρωες μας είναι η Ρεγκίτσε και ο πατέρας της Ίαν που αν και δεν μιλιούνται, λόγω μίας τελευταίας επιθυμίας της μητέρας της που πεθαίνει, θα πρέπει να διανύσουν μαζί το Camino de Santiago, ένα ταξίδι 260 χιλιομέτρων σε μία ισπανική επαρχία. Ένα ταξίδι που θα προσπαθήσει να αναδείξει τις πληγές μίας περίπλοκης σχέσης, της αμφισβήτησης και της ανάγκης κάποιες φορές να διαφοροποιηθούμε εντελώς από τους δικούς μας.

Θέλεις και άλλες προτάσεις; Σκέψου ότι για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Vodafone TVοι συνδρομητές βρίσκουν σε ένα μέρος τις μεγαλύτερες παραγωγές της Disney παγκοσμίως, όλες τις δημοφιλείς σειρές – ταινίες – ντοκιμαντέρ της ΗΒΟ αλλά και μεγάλες blockbuster ταινίες, χωρίς επιπλέον χρέωση, από την Warner Bros, όπως και περιεχόμενο από την σκανδιναβική πλατφόρμα Viaplay.

Μπορείς να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024