Τροχαίο στη Μάνη: Αγροτικό προσγειώθηκε στα βράχια με θύμα 95χρονο
Έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων.
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (22/1) στον δρόμο από Άγιο Δημήτριο προς Τραχήλα, στο Δήμο Δυτικής Μάνης.
Σύμφωνα με πληροφορές από το messinialive.gr, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος εξετράπη της πορείας του, έπεσε στο γκρεμό 20 μέτρων, και κατέληξε στα βράχια στο «Καταφύγι», με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του.
Δεν τον αντιλήφθηκε κανείς
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μέχρι χθες (23/1), το πρωί, όταν και διερχόμενος οδηγός εντόπισε το κόκκινο αγροτικό, κάτω ακριβώς από τον δρόμο, και πάνω στα βράχια, και ειδοποίησε τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν λίγο μετά τις 11 το πρωί Πυροσβεστική, η Γαία Εθελοντές-διασώστες Μάνης και η Αστυνομία, και ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεκρού οδηγού και ανάσυρσης του αγροτικού οχήματος από το σημείο.
Έπεσε στο γκρεμό 20 μέτρων και κατέληξε στα βράχια στο «Καταφύγι».
Αγροτικό προσγειώθηκε στα βράχια.
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πρακτικές συμβουλές για τους καταναλωτές
- Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
- Ο Ντανιέλ Μπενσαΐντ και η επιμονή ότι πολιτική σημαίνει ανατροπή
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Κλοπ – Μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους;
- Σοβαρές ζημιές από τη έντονη κακοκαιρία σε πολυκατοικία στον Άλιμο – Κατέρρευσε μάντρα

