
Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, έφτασε χωρίς προβλήματα
O Ολυμπιακός έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:15).
Σε λίγη ώρα (20:15) θα έχουμε το τζάμπολ στη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον δεύτερο γύρο της Basket League.
Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα (18:15) η αποστολή των Ερυθρόλευκων κατέφτασε στο ΟΑΚΑ, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, με όλα να πηγαίνουν βάση τού σχεδίου της αστυνομίας.
Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ για την προθέρμανσή τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου έχει τοποθετηθεί ειδικό δίχτυ προστασίας πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών.
Τα δεδομένα για το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ – Τι ισχύει για το πλεονέκτημα της έδρας
Νίκη Παναθηναϊκού: Οι πράσινοι ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα στον Ολυμπιακό κάνουν το 2-0 και έχουν το πλεονέκτημα της έδρας (ότι και να γίνει στο ματς του τρίτου γύρου).
Νίκη Ολυμπιακού μέχρι 11 πόντους: Οι ερυθρόλευκοι θα ισοφαρίσουν στις νίκες, ωστόσο δεν θα έχουν καλύψει την διαφορά του +12 με την οποία είχαν ηττηθεί στο ΣΕΦ. Κάπως έτσι το ματς του τρίτου γύρου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα είναι αυτό που θα κρίνει ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας.
Νίκη Ολυμπιακού με +12 πόντους: Οι πρωταθλητές θα έχουν κάνει την πλήρη ανατροπή με ισοφάριση στις νίκες αλλά και καλύτερη διαφορά πόντων από την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου. Κάπως έτσι μεταφέρουν το ματς του τρίτου γύρου στο ΣΕΦ έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα.
Νίκη Ολυμπιακού με 12 πόντους: Εδώ οι δύο ομάδες θα βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία και θα μετρήσει ο συντελεστής επίθεσης και άμυνας. Σε αυτό τον τομέα σήμερα που μιλάμε ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και αν παραμείνει αυτή η υπεροχή των ερυθρόλευκων, τότε το ματς του τρίτου γύρου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με την 43χρονη τραυματισμένη μετά τους πυροβολισμούς στο μπαρ – Πώς συνέβη το επεισόδιο
- Αλλαγές στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παρελθόν οι Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπουντούρης
- Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παρέμβαση της Κομισιόν για αρχειοθέτηση Τζαβέλλα και Κράτος Δικαίου
- Η ΕΕ ενέκρινε κυρώσεις κατά των βίαιων εποίκων στη Δυτική Όχθη – Και στη Χαμάς για την 7η Οκτωβρίου
- Πρώτη προσφυγή μεγάλων εκδοτικών οίκων για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας από την ΑΙ – H Meta στο στόχαστρο
- Μπαρτσελόνα: Με Φλικ μέχρι το 2028 οι Καταλανοί (pic)
