
Θεσσαλονίκη: Κατέγραφε σε USB τις συνομιλίες του πρώην συζύγου της – Το έκρυβε σε λούτρινο κουκλάκι
Η 26χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Έναν πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, τρόπο βρήκε μία 26χρονη στη Θεσσαλόνικη για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και μπήκε σε μπελάδες.
Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (21/1) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.
Η 26χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Όπως κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της, η 26χρονη είχε τοποθετήσει σε παιχνίδι του παιδιού τους καταγραφικό ήχου.

Σύλληψη από την Αστυνομία
Πώς έγινε αντιληπτή
Ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, μετέβη στην κατοικία του και μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.
Aκολούθησε η σύλληψη της 26χρονης με την αυτόφωρη διαδικασία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας


