
Έφαγε 5άρα από τη Γαλατά στο «αντίο» του στην Τράμπζονσπορ ο Μπακασέτας (vid)
Ο Τάσος Μπακασέτας πέρασε αλλαγή στη βαριά ήττα της Τράμπζονσπορ με 1-5 από τη Γαλατασαράι και έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. Τι είπε στις δηλώσεις του ο διεθνής άσος…
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η καριέρα του Τάσου Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ. Ο διεθνής άσος πέρασε αλλαγή στο 64′ στο ματς με τη Γαλατασαράι όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-5 πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση.
Στα τρία χρόνια που έπαιξε με τη φανέλα της Τράμπζον ο αρχηγός της Εθνικής πέτυχε 33 γκολ ενώ είχε και 24 ασίστ. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup Τουρκίας.
Με τη λήξη του ματς ο Μπακασέτας χειροκροτήθηκε από τον κόσμο και στις δηλώσεις του είπε: «Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, μακάρι ο αποχαιρετισμός να ήταν καλύτερος, δεν ήθελα να φύγω με τέτοια ήττα, με τέτοιο σκορ. Μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που θέλεις στη ζωή. Ευχαριστώ σε όλους, ευχαριστώ όλη την Τουρκία, έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ».
Το αντίο του Μπακασέτα
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor’a veda etti ?pic.twitter.com/B4U1RdI2Ga
— mackolik (@mackolik) January 21, 2024
Πλέον αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και να τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου



