Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα - Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα 9 μποφόρ.

Τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη δεν θα εκτελεστούν, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που θα προκύψουν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ανοιγοκλείνουν δρόμοι

Στο μεταξύ, ανοίγουν και κλείνουν δρόμοι σε διάφορες περιοχές λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται σε μεγάλο τμήμα της χώρας. 

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, προχώρησε η Αστυνομία.

Άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί στην κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 3,5 τόνων αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδική, καθώς εξομαλύνθηκαν οι καιρικές συνθήκες.

Σε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών στην Εγνατία Οδό προχώρησαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης.

Λόγω της ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έχουμε άρση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο σύνολο του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητάς της.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024