
Ευγενία Δημητροπούλου: Οι θετοί γονείς υποβάλλονται σε έλεγχο όπου δεν υποβάλλονται οι βιολογικοί γονείς
Η ταλαντούχος ηθοποιός έχει υιοθετήσει μια κορούλα.
Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, Με αφορμή το νομοσχέδιο περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.
Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα παιδάκι
«Αυτό που λέω αρκετά χρόνια τώρα, είναι ότι εύχομαι ο καθένας, να κάνει την οικογένεια που ονειρεύεται. Αυτό πιστεύω και εύχομαι. Θεωρώ ότι μπορεί να δημιουργηθούν πάρα πολύ όμορφες οικογένειες. Αυτό που νομίζω ότι ξεχνιέται στην κουβέντα της τεκνοθεσίας, είναι ότι κάθε φορά που υπάρχει μια υιοθεσία οι υποψήφιοι θετοί γονείς υπόκεινται σε έναν έλεγχο, αναλαμβάνουν κάποιοι κοινωνικοί λειτουργοί κάθε φορά να κάνουν μια έρευνα γι’ αυτό το άτομο» είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.
Θα έπρεπε να υπάρχει μια φροντίδα του κράτους για όλους τους γονείς
«Ένας άνθρωπος που έγινε γονιός βιολογικά, δεν περνά ποτέ αυτόν τον έλεγχο, ούτε χτυπάει κάποιος την πόρτα του να δει πως ζει αυτό το παιδί. Θα έπρεπε να υπάρχει μια φροντίδα του κράτους για όλους τους γονείς. Είναι σημαντικό γιατί στα παιδιά που υιοθετούνται, πέρα από το ότι υπάρχει έλεγχος μέχρι να γίνει, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται και μετά, και βλέπουν αυτά τα παιδιά, και μιλάνε μαζί τους, και βλέπουν όλο το περιβάλλον.
- Κατασχέθηκαν έπειτα από καταδίωξη 1,6 τόνοι κοκαΐνης ανοιχτά της Δομινικανής Δημοκρατίας
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι «πράσινοι»
- Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα – «Ώρα ευθύνης»
- Τέλος τα στημένα brunch: Γιατί η νεολαία επιστρέφει μαζικά στα παλιά καφενεία;
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ
- Αυτή είναι η τέχνη της «μικρο-απόδρασης» που σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο

