
Κορυφαίο το Mega για την εβδομάδα 8-14 Ιανουαρίου
Στην κορυφή η prime time με την επιστροφή των επιτυχημένων δραματικών σειρών.
Στην πρώτη θέση παρέμεινε το Mega την εβδομάδα 8 με 14 Ιανουαρίου. Με 13,1% στο σύνολο του κοινού και 12,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA κέρδισε τον ανταγωνισμό, διατηρώντας ισχυρή την παρουσία του στην κορυφή της τηλεθέασης.
Στα highlights της εβδομάδας ανήκει η Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όπου ο σταθμός κατέκτησε την prime time με την επιστροφή των αγαπημένων σειρών του τηλεοπτικού κοινού, «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο». Οι μεγάλες παραγωγές του MEGA έδειξαν για πολλοστή φορά τη δυναμική τους στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, χαρίζοντας στο κανάλι την πρωτιά με 20,1% στο σύνολο του κοινού. Ακολούθησαν: ΣΚΑΪ 19,8%, STAR 7,8%, ΑΝΤ1 6,9%, ΕΡΤ1 5,8%, ALPHA 5,2%, OPEN 4,4%.
Η «Γη της ελιάς» ανέβηκε στην κορυφή καταγράφοντας 23,1% στο σύνολο του κοινού και προπορεύτηκε με 2,5 τουλάχιστον μονάδες του ανταγωνισμού. Η κάλυψη άγγιξε τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, η σειρά ξεπέρασε το 36%.

Η Γη της Ελιάς
Υψηλές ήταν οι επιδόσεις και της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Το ναυάγιο». Η δραματική σειρά σημείωσε ποσοστό 19,5% στο σύνολο του κοινού με την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό «Το ναυάγιο» έφτασε το 32,1%

Το Ναυάγιο
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Η αλήθεια για τη φωτό της αμηχανίας: Πως κάθισε για δύο λεπτά σε καρέκλα άλλου ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ινδία: Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 21 νεκροί, πηδούσαν από ορόφους για να σωθούν
- «Υπήρξα ανόητος» – Όταν η Κάρε Ότις τραυματίστηκε από όπλο που είχε κρύψει ο Μίκι Ρουρκ στην τσάντα της
- Το ΠΑΣΟΚ ανασυντάσσεται και επιτίθεται – Σκληρό πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Απεργιακό μπλακ άουτ στην Πορτογαλία για την εργασιακή μεταρρύθμιση – Χωρίς τρένα, πτήσεις και σχολεία
