Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Συγχαίρουμε του νέους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ , ΓΕΝ και ΓΕΑ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους νέους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ , ΓΕΝ και ΓΕΑ που επιλέχθηκαν σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ επιλέχθηκε η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Συγχαίρουμε του νέους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ , ΓΕΝ και ΓΕΑ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση στέκεται έμπρακτα δίπλα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων»
Ακολούθως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στήριζε και στηρίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και θεωρεί δεδομένο ότι η επιλογή γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση στέκεται έμπρακτα δίπλα στο προσωπικό, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του αξιόμαχου και της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού».
Υποδοχή του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο στρατόπεδο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου»
Η επίσημη υποδοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη, από τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στο στρατόπεδο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου», στην Αθήνα.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Αθανάτων του Έθνους από τον απερχόμενο αρχηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δημήτριου Χούπη.
- Σοκαριστικό βίντεο με τον 16χρονο μαχαιρωμένο στο Αγρίνιο – Οι δραματικές στιγμές μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Σε συμπληγάδες τα εργοστάσια στη Γαλλία – Αύξηση 30% στα λουκέτα
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- Χαβιέ Σολάνα – Βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999 και σήμερα τον τιμά η Ευρωβουλή
- Πώς βρέθηκε η Αμάντα Πιτ στον «Mαφιόζο της Διπλανής Πόρτας»
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Γιατί οι νέοι επιλέγουν σπίτια χωρίς καθιστικό στις μεγάλες πόλεις
- Google: Η «κρυφή» λειτουργία του Android 17 για ταχύτερη φόρτιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442