Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσίπρας: «Έμαθα από την τηλεόραση για την κομματική πειθαρχία και μένω εκεί»

Γιώργος Τσίπρας: «Έμαθα από την τηλεόραση για την κομματική πειθαρχία και μένω εκεί»

Σημείωσε ότι δεν ήταν ο μόνος που το έμαθε με αυτό τον τρόπο τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στην αποκάλυψη ότι έμαθε από την τηλεόραση την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, να επιβάλει κομματική πειθαρχία όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια προχώρησε ο Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στο Kontra Channel, ο κ. Τσίπρας είπε συγκεκριμένα ότι «το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το έμαθα από την τηλεόραση και μένω εκεί».

«Εμείς σηκώσαμε το θέμα και η ΝΔ αναγκάστηκε να πάρει μέτρα» είπε ο Γιώργος Τσίπρας

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν ήταν ο μόνος που το έμαθε με αυτόν τον τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στο Star, χθες Πέμπτη, o Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια και ότι θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του.

«Εμείς σηκώσαμε το θέμα και αναγκάστηκε να πάρει μέτρα η Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Τσίπρας επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, λίγες ώρες μετά την επίμαχη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη όπου έκανε γνωστές τις προθέσεις του, εξέφρασε πρώτος τη διαφωνία του με την κομματική πειθαρχία.

«Εγώ διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταθεί ποτέ απέναντι στην κοινωνική πρόοδο» τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στο STAR ο Στέφανος Κασσελάκης, προαναγγέλλοντας την υπερψήφιση του νομοσχεδίου από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ωστόσο, σημείωσε πως «δεν έχουμε δει ακόμα μία λέξη» από το εν λόγω νομοσχέδιο και ότι είναι «ατελές» στη βάση των όσων είπε ο πρωθυπουργός στη προχθεσινή συνέντευξη.

«Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα περάσει χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ακολούθως ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφέρθηκε, δε, στην πρόταση νόμου που έχει ήδη καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ζήτημα, λέγοντας πως έχει διαφορές με την πρόταση που αναμένεται να φέρει η κυβέρνηση, ωστόσο, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο και μάλιστα επιβάλλοντας κομματική πειθαρχία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024