
Η κλήρωση για το Australian Open για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) και η Μαρία Σάκκαρη (No8) έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του Australian Open, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους τους στην συνέχεια του τουρνουά, μετά την κλήρωση που έγινε.
Ο Έλληνας τενίστας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο125), ο οποίος αν και έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στο παρελθόν, παραμένει ένας ποιοτικός αντίπαλος. Αν ο Τσιτσιπάς προχωρήσει στο τουρνουά, τότε στον προημιτελικό είναι πιθανό να πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς (No1), αφού οι δυο τους είναι στο ίδιο ταμπλό.
Από την άλλη, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Νάο Χιμπίνο (Νο92) από την Ιαπωνία. Ο δρόμος μέχρι τα προημιτελικά είναι σχετικά βατός για την Σάκκαρη και αν φτάσει μέχρι τις «8», τότε εκεί είναι πιθανό να την περιμένει η Κόκο Γκοφ (Νο3).
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους
- Αρβανίτης: Η κτηνοτροφία και η οικονομία της Λέσβου καταστρέφονται
- Ο πρόεδρος Αούν προχώρησε σε διάγγελμα με αιχμές εναντίον του Ιράν και της Χεζμπολάχ
- «Έγδυσαν» πανάκριβη Porsche στο Λος Άντζελες – Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης
- LIVE: Ίντερ – Κάλιαρι
