Ο Τούρκος στάθηκε στην εμφάνιση όλης της ομάδας αλλά και στην εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μάικ Τζέιμς.
Όσα είπε ο Αταμάν:
«Όταν παίζεις τέτοιες εξαιρετικές άμυνες προχθές με την Εφές και τώρα με την Μονακό και ειδικά σε δύο απ’ τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρωλίγκας, όπως ο Λάρκιν και ο Τζέιμς, παίρνεις κίνητρο και αυτοπεποίθηση για την επίθεση. Σταματήσαμε απόψε τον Μάικ Τζέιμς με αυτή την άμυνα. Δεν τον αφήσαμε να παίξει πικ εν ρολ και πετύχαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό ήταν το πλάνο μας απ’ την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως κουραστήκαμε λίγο, όμως όπως είπα και στο ημίχρονο στους παίκτες μου, έπρεπε να ξεκινήσουμε με τον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο μέρος.
Στην επίθεση βρήκαμε τις αδυναμίες τους, καθώς η Μονακό είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Εμείς καταφέραμε και διαχειριστήκαμε το σκορ. Ήταν ένα ακραία εξαιρετικό παιχνίδι από την πλευρά μας. Απόψε δώσαμε μία ακόμη παράσταση στο ΟΑΚΑ. Έχουμε μεγάλους στόχους και απόψε δείξαμε ότι έχουμε μεγάλες ικανότητες για να τους πετύχουμε στο τέλος».
Εμφάνιση καριέρας από τον Λεσόρ κόντρα στη Μονακό
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν ο Ματίας Λεσόρ, πραγματοποίησε την κορυφαία επίδοση της καριέρας του στη διοργάνωση στους 115 που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ του «τριφυλλιού» ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 23 πόντους (5/6 βολές,, 9/10 δίποντα), 9 ριμπάουντ (6-3), 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ και μολις 2 λάθη στα 30:34 που έμεινε στο παρκέ.
Ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ σε πόντους, ενώ έκανε νέο όσον αφορά το Σύστημα Αξιολόγησης, φτάνοντας τους 42 βαθμούς! Η προηγούμενη επίδοσή του ήταν την περσινή σεζόν με τους 37 βαθμούς στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Βαλένθια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.