Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι για την υπόθεση αρπαγής η 26χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό σε ξενοδοχείο και άλλοι 3
Η 26χρονη που κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 και ακόμα τρεις άνδρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 26χρονη που κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 και ακόμα τρεις άνδρες, οι οποίοι κατέστησαν κατηγορούμενοι για υπόθεση αρπαγής, την οποία κατήγγειλε ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες
Μεταξύ αυτών είναι ο τότε εργοδότης της 26χρονης, στον οποίο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ. Στους υπόλοιπους δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και 5ος κατηγορούμενος που θα απολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες
Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για αρπαγή και συνέργεια σε αυτή, παράνομη βία, σωματικές βλάβες, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Όσοι απολογήθηκαν σήμερα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Οι πράξεις, κατά τον μηνυτή, τελέστηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο του καταγγελλόμενου βιασμού, υπόθεση που έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας