Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακροχώρι: Η ζωή της 37χρονης που σκότωσε το μωρό της και η μαθητική τραγωδία των Τεμπών

Μακροχώρι: Η ζωή της 37χρονης που σκότωσε το μωρό της και η μαθητική τραγωδία των Τεμπών

Η 37χρονη μητέρα είδε τους συμμαθητές της να χάνουν τη ζωή τους στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών, το 2003.

Μια νέα τραγωδία βιώνει από το μεσημέρι της Τρίτης η Ημαθία και πιο συγκεκριμένα το χωριό Μακροχώρι, λίγο έξω από τη Βέροια.

Μια 37χρονη γυναίκα χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις 6 μηνών παιδί της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας 7 και 6 ετών, που φώναξαν αμέσως για βοήθεια, σοκαρισμένα από τις κινήσεις της μητέρας τους.

Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο Μακροχώρι, ξύπνησαν μνήμες από τη μεγάλη τραγωδία που έζησε στο παρελθόν η περιοχή, αυτή του φριχτού τροχαίου με θύματα 21 μαθητές στην κοιλάδα των Τεμπών, με την οποία συνδεόταν και η 37χρονη παιδοκτόνος.

Όπως έγινε γνωστό, η 37χρονη μητέρα που σκότωσε το βρέφος της, ήταν συμμαθήτρια με τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, όταν το πούλμαν που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε ξυλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη, που φοιτούσε στην Α’ Λυκείου, δεν επιβιβάστηκε τότε στο λεωφορείο για την εκδρομή έπειτα από απόφαση των γονιών της. Ωστόσο, είδε 21 συμμαθητές και φίλους της να χάνουν άδικα τη ζωή τους στο βωμό της ασφάλτου -επιστρέφοντας από την Αθήνα στο Μακροχώρι, τραύμα που τάραξε την ψυχική της υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι από εκείνη τη μοιραία εκδρομή η τοπική κοινωνία μετρά μια ακόμα απώλεια, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας 35χρονος που είχε διασωθεί από το πολύνεκρο τροχαίο είχε βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τρομακτικό δυστύχημα και τον θάνατο των 21 συμμαθητών του.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024