Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η «επανάσταση» του Ίλιτς κι ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων

Η «επανάσταση» του Ίλιτς κι ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων

Για να είμαστε μάλιστα ακριβείς ο Ατρόμητος «πετάει», έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα καθώς είναι αήττητος στα τελευταία εννιά παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος πήρε την απόφαση στο ξεκίνημα της σεζόν να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, αντικαθιστώντας τον Κρις Κόλεμαν. Η επιλογή των ιθυνόντων της ομάδας του Περιστερίου για τον πάγκο ήταν ο Σάσα Ίλιτς, μια κίνηση που αν μη τι άλλο έχει δικαιωθεί 100%.

Ο Ατρόμητος πέτυχε σήμερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου και είναι για τα καλά στα πάνω… σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα, με την πορεία της ομάδας να φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Σέρβου προπονητή.

Ο Ίλιτς έκανε «επανάσταση» στο Περιστέρι και δεν χωρά αμφιβολία πως η αγωνιστική μεταμόρφωση του Ατρόμητου είναι κατά κύριο λόγο έργο του νεαρού προπονητή.

Έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Περιστέρι στα τέλη του Οκτώβρη κι από εκείνη την μέρα ο Ατρόμητος δεν «κοίταξε πίσω».

Για να είμαστε μάλιστα ακριβείς ο Ατρόμητος «πετάει», έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα καθώς είναι αήττητος στα τελευταία εννιά παιχνίδια.

Αν μάλιστα υπολογίσει κάποιος και δύο παιχνίδια Κυπέλλου, διαπιστώνει πως η ομάδα του Περιστερίου «τρέχει» ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο, με τον Σάσα Ίλιτς στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Σέρβος προπονητής, που έχει παίξει μπάλα στην χώρα μας πριν από μερικά χρόνια, είναι το κεντρικό πρόσωπο στον Ατρόμητο και η παρουσία του στον πάγκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας του Περιστερίου.

Όταν ο Ατρόμητος αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους Περιστεριώτες, σε σημείο που πολλοί να θεωρούν ότι τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα θα έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Περιστερίου.

Αυτή η αλλαγή και η πρόσληψη του Ίλιτς στον πάγκο έφερε άλλον «αέρα» στους Περιστεριώτες και τώρα ο Ατρόμητος δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να μπει στην εξάδα.

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί που έχει ο Ατρόμητος στην Σούπερ Λιγκ δίνει το δικαίωμα στους Περιστεριώτες να αισιοδοξούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ο Ίλιτς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος με την δουλειά του.

Το επόμενο παιχνίδι του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα είναι εντός έδρας με τον ΟΦΗ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι γηπεδούχοι σκέφτονται μόνο τη νίκη για να κερδίσουν κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία.

Αν μη τι άλλο ο προπονητής των Περιστεριωτών δείχνει τις ικανότητες που έχει στο κοουτσάρισμα και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος σκοράρει με μεγάλη άνεση από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Σέρβος τεχνικός.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι οι Περιστεριώτες με τον Ίλιτς στον πάγκο τους έχουν πετύχει 19 γκολ σε εννιά παιχνίδια και το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν σκόραραν ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό που έληξε 0-0.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024