Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού ανά ομάδα στη La Liga (pics)

Ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού ανά ομάδα στη La Liga (pics)

Πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης με 60:06 λεπτά καθαρού χρόνου παιχνιδιού ανά ματς στη φετινή La Liga – Αναλυτικά για κάθε ομάδα.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στη La Liga, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Χιρόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν από 48 πόντους.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με 41 βαθμούς και ακολουθούν οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας από 38 πόντους στο ενεργητικό τους.

Οσον αφορά στη μάχη της παραμονής, στην τελευταία θέση είναι η Αλμερία με 5, στην προτελευταία η Γρανάδα με 11 και στην 18η η Κάντιθ με 15. Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου προέκυψαν μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά για όσα συνέβησαν στο πρώτο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος.

Ένα από αυτά είναι ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού που έχει ανά ομάδα στις πρώτες 19 αγωνιστικές της La Liga.

Στην πρώτη θέση με 60:06 λεπτά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει «χτυπηθεί» από πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών. Σε κάθε παιχνίδι η Βασίλισσα αγωνίζεται με αρκετές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών, παρόλα αυτά τα παιχνίδια της έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό καθαρό χρόνο παιχνιδιού.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Μπαρτσελόνα του Τσάβι με 58:07 και στην τρίτη η Χιρόνα με 57:59. Η μεγάλη έκπληξη της φετινής La Liga. Το δημιούργημα του Μίτσελ που κοιτάζει στα μάτια τα μεγαθήρια και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο. Στην τέταρτη θέση είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε με 57:03, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Λας Πάλμας με 56:42.

Τον λιγότερο χρόνο καθαρού παιχνιδιού έχουν τα παιχνίδια της Σοσιεδάδ (51:47), παρότι οι Βάσκοι βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν με αξιώσεις την πεντάδα. Προτελευταία στη σχετική λίστα είναι η Κάντιθ με 51:54, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Βαγιεκάνο (52:25), Μαγιόρκα (52:27) και Χετάφε (52:53).

Αναλυτικά όλες οι ομάδες:

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024