Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε οικία στα Βασιλικά Σαλαμίνας το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η οικία βρίσκεται επί της οδού Ρεθύμνου, στη Σαλαμίνα. Εντός του σπιτιού εντοπίστηκαν από την πυροσβεστικές δυνάμεις εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς η οποία είχε κατασβεσθεί προ αφίξεως της Πυροσβεστικής, που ειδοποιήθηκε κατά τις απογευματινές ώρες.
Διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός άνδρας είναι περίπου 45 ετών, ενώ έφερε εγκαύματα στο σώμα του.
Για τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Περιστατικό με απανθρακωμένη σορό πριν λίγο διάστημα
Σημειώνεται ότι προ λίγων ημερών, στις 26 Δεκεμβρίου 2023, εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία στη Σαλαμίνα.
Η πυρκαγιά αφορούσε σπίτι επί της οδού Διομήδους και εκτιλύχθηκε στις 02:00.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς είχαν ενηργήσει 8 πυροσβεστές με 3 οχήματα Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα μιας απανθρακωμένης σορού, την οποία και ανέσυραν από το εσωτερικό του σπιτιού.
Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία, επί της οδού Διομήδους στη Σαλαμίνα. Επιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).