
Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια η Ζάκυνθος εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων
Το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων ισχύει μέχρι το πρωί της Κυριακής όπου θα γίνει εκ νέου ενημέρωση
Δεμένα στο λιμάνι του νησιού βρίσκονται τα πλοία του εκτελούν το δρομολόγιο Ζακύνθου-Κυλλήνης, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων ισχύει μέχρι το πρωί της Κυριακής όπου θα γίνει εκ νέου ενημέρωση.
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο
Υπενθυμίζεται ότι το έκτακτο δελτίο καιρού είναι σε ισχύ, καθώς τις επόμενες ώρες θα σαρώσει αρκετές περιοχές της χώρα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.
Για σήμερα, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αργά το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Επίσης, θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο και από το απόγευμα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ τη νύχτα στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο θα ενισχυθούν κατά τόπους στα 9 μποφόρ.
- Οι ενδεκάδες του Πορτογαλία – Κροατία: Μέσα Ρονάλντο – Μόντριτς, γράφει Ιστορία ο CR7 (pics)
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 27 νεκροί από το φονικότερο κύμα ρωσικών επιθέσεων μέσα στο 2026
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον Dow, βουτιά για τον Nasdaq
- Με «καύσιμα» την τεχνητή νοημοσύνη και τα crypto τα ιδιωτικά τζετ απογειώνονται
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Οι 12 ανατροπές
- Η συνέντευξη του Ν. Ανδρουλάκη – «Αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»




