
Δεμένα τα πλοία λόγω κακοκαιρίας – Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Κέρκυρα
Οι θυελλώδεις νοτιάδες υποχρεώνουν τα πλοία να μείνουν δεμένα στους κάβους
Δεν θα υπάρξουν δρομολόγια πλοίων από τα λιμάνια σε Ραφήνα και Πειραιά αύριο Κυριακή 7 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας που έχει αρχίσει να επηρεάζει από σήμερα, Σάββατο, πολλές περιοχές της χώρας.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, οι θυελλώδεις άνεμοι που θα πνέουν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας δεν επιτρέπουν τον ασφαλή απόπλου των πλοίων και έτσι οι κάβοι θα παραμείνουν δεμένοι καθώς κηρύχθηκε απαγορευτικό απόπλου για την Κυριακή (7/1).
Και στο Ιόνιο
Απαγορευτικό απόπλου ισχύει ήδη για τα ανοιχτού τύπου πλοία που επρόκειτο να αναχωρήσουν τόσο από το λιμάνι της Κέρκυρας, όσο και από το λιμάνι της Λευκίμμης.
Ακόμη, σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Ζακύνθου- Κυλλήνης και Κεφαλονιάς Κυλλήνης. Αναμένονται νέες ανακοινώσεις για το πότε θα ανοίξουν ξανά οι γραμμές, σύμφωνα με τοπικά μέσα.
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)


