Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιμπίλας σε Οικονομόπουλο: «Ώρα να τελειώσει η καταδυνάστευση»

Μπιμπίλας σε Οικονομόπουλο: «Ώρα να τελειώσει η καταδυνάστευση»

«Από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων;»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, εξέφρασε την άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Δήλωσε πώς: «Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά».

O Σπύρος Μπιμπίλας από την πλευρά του θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον τραγουδιστή, ύστερα από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του. Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τοποθετήθηκε γύρω από το ζήτημα του επερχόμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Έτσι, ο Σπύρος Μπιμπίλας δίνει έμμεσα την δική του απάντηση σε όσα είπε πρόσφατα ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που απολαμβάνουν την βόλτα τους μαζί με τα δυο τους παιδιά την οποία και συνόδευσε με το εξής κείμενο σαν λεζάντα.

«Αλήθεια γιατί κάποιοι ξινίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του, ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;».

«Γιατί τέτοια τοξικότητα;».

«Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών, που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια. όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;».

«Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων; Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα» καταλήγει ο Σπύρος Μπιμπίλας στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024