
Γκαρσία: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά θετικά» (vid)
Ο MVP Λιβάι Γκαρσία έστειλε το δικό του μήνυμα
Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ στην άνετη επικράτηση επί του Βόλου με σκορ 3-0 για τη Superleague.
Ο επιθετικός της «Ένωσης» κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο 2024, σφραγίζοντας παράλληλα και το ποδαρικό με το δεξί για τους «κιτρινόμαυρους» στο νέο έτος.
Δικαίως αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης, παραλαμβάνοντας το βραβείο του μπροστά στην κάμερα του AEK TV και δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη.
Το μήνυμα του Λιβάι Γκαρσία
«Ευχαριστώ που με ψηφίσατε. Ξεκινήσμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Πάμε», δήλωσε ο Γκαρσία μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΑΕΚ.
Δείτε το βίντεο

- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)


